Skip to content
Familieyoga hos FOF København

Styrke, akrobatik og smidighed

Styrke, akrobatik og smidighed for børn

På dette hold træner og bevæger vi kroppen gennem styrke-, akrobatik- og smidighedsøvelser til en masse skøn musik. Vi skaber sammen en masse energi og har fokus på kropsbevidsthed. Øvelserne i akrobatik foregår på gulv, alene eller sammen med en makker. I timen bliver hele kroppen aktiveret, hvor der er fuld fart på, men vi kommer også helt ned i tempo, når vi eksempelvis skal træne smidighed. De forskellige øvelser er bl.a. med til, at børnene får en bedre kropsbevidsthed og mærker den gode energi ved at bruge sin krop. Fokus er glæden ved bevægelse, og vi skal have det sjovt.

Holdet er for alle, der elsker at bevæge sig og bruge kroppen – uanset niveau. Kom i tøj, som du kan bevæge dig i og føler dig godt tilpas i.

Værd at vide

Holdet er for børn uden voksne, da vi har erfaret, at det forstyrrer undervisningen. Forældre må derfor ikke være inde i lokalet, og det er vigtigt, at dit barn føler sig tryg uden en forælder. Til hver sæsonafslutning må forældre komme ind og se, hvad vi har arbejdet på. Vi opfordrer forældre til mindre børn til at blive i bygningen, imens undervisningen foregår.