Skip to content
Opdag om der gemmer sig en fortæller i dig.

Fortælleværksted for unge

Fortælleværksted for unge

Prøv at lukke øjnene og tænk på din yndlingshistorie… Måske handler den om venskab, krig eller kærlighed? Måske er den sjov, uhyggelig og måske foregår den om 10.000 år? Måske er det en Hollywoodfilm, et eventyr fra gamle dage, eller noget der er sket i virkeligheden?

Der er fortællinger overalt, og de kan handle om hvad som helst, og hver eneste dag møder vi nye. Men hvad er en god historie, hvad kan man bruge den til – og hvordan fortæller man den? Det er det, vi skal undersøge i fortælleværkstedet!

Her skal vi tale om de bedste fortællinger, vi kender, og lære af deres fortælletekniske tricks. Vi kommer til at skabe en masse små historier og fremføre dem på forskellige måder sammen med hinanden. Nogle gange fortæller vi som nyhedsværter, nogle gange som karakterer fra film og nogle gange hviskende eller med lukkede øjne.

Underviseren er med til skabe et trygt rum, hvor vi støtter hinanden og danner de bedste rammer for, at du kan udfolde dig kreativt.

Alle er velkomne uanset køn og skriveerfaring.

Medbring

Notesbog/papir og blyant eller kuglepen og evt. computer eller tablet (ikke et krav). Evt. også drikkevarer og lidt snacks.

Værd at vide

Tilmeld i barnets navn. Tjek kalenderen for undervisningsdatoer, da vi følger skolernes ferier.

Kurser for børn og unge hos FOF København

KURSER FOR BØRN OG UNGE

Se alle aktuelle kurser