Skip to content

Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked, før alle efterårets hold bliver lagt online 19. juni.

Lær at lave 3D-grafik for børn og unge FOF København

3D-grafik – fra 12 år – fortsættere

3D-grafik – fra 12 år – fortsættere

Har du lyst til at bliver endnu bedre til 3D-grafik?

Dette kursus er designet til fortsættere i 3D-grafik, der ønsker at forbedre deres færdigheder og tage deres kreative projekter til næste niveau. Vi vil dykke endnu dybere ned i verdenen af 3D-grafik og fokusere på mere komplekse teknikker.

3D-grafik findes alle vegne. Det bruges bl.a. af arkitekter, som skal pre-visualisere deres konstruktioner, af filmbranchen til animation og specialeffekter og spilbranchen, der skaber flere 3D-spil end nogensinde før. I rumindustrien laver man også 3D-modeller (f.eks. af værktøj) nede fra jorden, som astronauterne så kan 3D-printe oppe i rummet. 3D indeholder virkelig mange spændende elementer.

Omdrejningspunktet for det første kursus var at lære værktøjerne i programmet Blender at kende og at opnå forståelse for, hvordan man skaber 3D-modeller i et 3D-program. På fortsætterholdet laver vi for det første mere komplekst design, og vi vil ikke mindst se på praktiske metoder til, hvordan man kan tænke i 3D og design for at blive selvkørende og lave sine egne projekter.

Vi vil fokusere på mange aspekter inden for modellering i 3D som f.eks. hård og organisk modellering, og hvordan lyset kan påvirke og ændre stemninger i en scene. Derudover vil vi også udforske visuelle effekter.

Medbring

Egen bærbar computer og en mus (meget vigtigt). Det er også en god idé at medbringe lidt drikkevarer, sunde snacks og måske lidt frugt.

Værd at vide

Det er en forudsætning, at du har erfaring med 3D-grafik. Hvis du er i tvivl om dit niveau, er du velkommen til at kontakte underviseren inden tilmelding. Vi bruger 3D-programmet Blender (blender.org) til modelleringen.

Ved tilmelding til børnehold, skal du tilmelde dig i barnets navn og med dit barns personnummer. Tjek kalenderen for undervisningsdatoer, da vi følger skolernes ferier.

KURSER FOR BØRN OG UNGE

Se alle aktuelle kurser