Skip to content
Programmering for børn og unge hos FOF København

Coding Kids II – 10-14 år

Coding Kids II – 10-14 år

Vi fortsætter med at lære, hvordan man skaber computerspil, og vi får en dybere forståelse for programmering og at konstruere et program. Det kreative er omdrejningspunktet til undervisningen. Vi eksperimenterer med programmer, hvor vi programmerer grafik og det populære program Python indgår.

Derudover skal vi stifte bekendtskab med udvikling af idé-fasen, grafik, kodning og spillogik samt lyd. Det er nødvendigt at have erfaring med programmering – f.eks. i Scratch fra Coding Kids I eller fra undervisning i skolen.

Fællesskabet er i højsædet på holdet, og hvis du er interesseret i IT, kodning og programmering og gerne vil møde andre børn med samme passion som dig selv, så er dette hold noget for dig.

Medbring

Egen bærbar computer og høretelefoner. Det er også en god idé at medbringe lidt drikkevarer, sunde snacks og måske lidt frugt.

Værd at vide

Kurset er for børn uden voksne. Tjek kalenderen for undervisningsdatoer, da vi følger skolernes ferier.

Programmet Python og Processing må gerne installeres inden første undervisning. Det kan hentes på python.org og processing.org/download. Derudover vil vi også se på programmerne Gimp, Godot Engine og Sonic Pi. Disse behøver I dog ikke hente inden første mødegang.

Kurser for børn og unge hos FOF København

KURSER FOR BØRN OG UNGE

Se alle aktuelle kurser