Skip to content
Spil Dugeons and Dragons med FOF København

Dungeons & Dragons

Rollespil med pen og papir

Har du en eventyrer i maven og en historiefortæller i hjertet?

Vi spiller Dungeons & Dragons: en fantasy setting med drager, dæmoner, krigere og magikere i alle afskygninger.

Vi starter med at lave karakterer, finde på en baggrundshistorie og finde ud af, hvordan jeres lille gruppe af eventyrere kender hinanden. Herefter starter bordrollespillet, og vi har fokus på sammen at finde frem til en god historie, og hvordan vi fortæller den i en sammenhængende kampagne. Der er også mulighed for at indtage den vigtige rolle som game master, hvor du styrer spillets gang og beskriver de figurer, som spillerne møder. Det er også game masteren, der skal styre de forhindringer, som spillerne skal overkomme undervejs i slagets gang.

Det er ikke en forudsætning, at du kan reglerne i forvejen, for der vil være kyndig vejledning af underviseren ved hver spilsession. Fællesskabet er i højsædet på holdet, og hvis du er fantasifuld og kreativ og gerne vil møde andre unge med samme passion som dig selv, så er dette hold noget for dig.

Medbring

Papir og blyant. Der stilles terninger til rådighed, men tag gerne egne rollespilsterninger med, hvis du har. Du må også gerne medbringe bærbar computer eller tablet, men det er ikke et krav. Det er også en god idé at medbringe lidt drikkevarer, sunde snacks og måske lidt frugt.

Værd at vide

Tilmelding skal ske med barnets/den unges navn. Af hensyn til planlægning lukkes kurset for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.

Bemærk, at vi følger skolernes feriekalender.

Kurser for børn og unge hos FOF København

KURSER FOR BØRN OG UNGE

Se alle aktuelle kurser