Skip to content

Glæd dig til forårets kurser, foredrag og ture! Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og hele programmet er online den 12. december.

Programmering for børn og unge hos FOF København

Coding Kids – hands-on – 9-12 år

Coding Kids – hands-on – 9-12 år

Vil du lege med elektronik og kode dit eget spil?

På dette kursus lærer du, hvordan du kan bruge bananer som dit tastatur! Vi skal også kode spil, hvor du kan være kreativ både med kode og fysiske dele – som f.eks. dit tastatur. Brug en banan til at få din spilkarakter til at hoppe, eller lav et dansespil på gulvet! Er du interesseret i musik, kan vi også lave et musikinstrument. Kun fantasien sætter grænser.

Vi bruger børnevenlige programmer og elektronik. Programmet, vi skal kode i, er Scratch, og indenfor elektronik skal vi bruge Makey Makey, som tillader alle at kode og bygge uden nogen tidligere erfaring. Makey Makey er et kendt værktøj og anses som et ”opfindelseskit”, og alle strømledende materialer kan bruges sammen med det, så derfor er der mange muligheder.

Hvis du er interesseret i it, kodning og programmering og gerne vil møde andre børn og unge med samme passion som dig selv, så er dette hold lige noget for dig. Holdet er for både drenge og piger.

Medbring

  • Høretelefoner og bærbar computer med USB-port.
  • Programmet Scratch skal være installeret på computeren (en pdf-guide vil blive tilsendt ved tilmelding).
  • Er der noget særligt, du vil bruge til dit projekt, så tag det endelig med!
  • Det er også en god idé at medbringe lidt drikkevarer, sunde snacks og måske lidt frugt.

Værd at vide

Tjek kalenderen for undervisningsdatoer, da vi følger skolernes ferier.

Kurset er for børn uden voksne.

KURSER FOR BØRN OG UNGE

Se alle aktuelle kurser