Skip to content

Glæd dig til forårets kurser, foredrag og ture! Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og hele programmet er online den 12. december.

Programmering for børn og unge hos FOF København

Webdesign – fra 12 år – efterårsferie

Webdesign – fra 12 år – efterårsferie

Er du interesseret i webdesign, og tænker du af og til over, hvordan hjemmesider fungerer? Vær med til en lærerig og hyggelig efterårsferieaktivitet sammen med andre jævnaldrende med samme interesse.

Hvis du gerne vil konstruere din egen hjemmeside helt fra bunden, så er denne workshop lige noget for dig. Vi starter med at se på det basale og bygger stille og roligt på, så vi visuelt ser vores hjemmesider blive mere og mere færdig og få deres helt egne udtryk. Hjemmesider kan være sjove, spændende, lærerige, sociale, nødvendige og også meget andet.

På workshoppen eksperimenterer vi med nogle af de teknikker, som man kan bruge til at skabe sit helt eget indhold. Vi vil konkret bygge vores side op i html, som bestemmer det indholdsmæssige, og css, der giver siden et unikt visuelt udtryk. Vi vil benytte os af editoren Brackets (brackets.io), som passer til alle styresystemer.

Glæd dig til at lege og blive fortrolig med en meget kreativ udtryksform.

Medbring

Egen bærbar computer. Det er også en god idé at medbringe lidt drikkevarer, sunde snacks og måske lidt frugt.

Værd at vide

Kurset er for børn uden voksne.

KURSER FOR BØRN OG UNGE

Se alle aktuelle kurser