Skip to content

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at rette skønhedsfejl og tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online 1-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura, bedes du kontakte os.

adm@fofkbh.dk
Selvforsvar hos FOF København

Selvforsvar

Selvforsvar for børn og unge - lær at forsvare dig selv og andre

Vil du være mere tryg, hvis du bliver konfronteret med en truende situation? Selvforsvar er for alle, hvad enten du ønsker at komme i bedre form, få styrket din selvtillid eller få nye venner.

Til selvforsvar lærer du at forsvare dig selv, men du lærer også at forsvare andre. Du vil lære de basale selvforsvarsteknikker: parader, stød, spark, slag, låse, faldteknikker og små tricks. Samtidig får du pulsen op og sved på panden. Træningen vil foregå i et sjovt og trygt miljø, og det er hverken et krav, at du kan lave et flyvespark eller gå i spagat for at deltage. Det eneste, du skal medbringe, er dit smil, træningstøj og en masse gåpåmod.

Vi har kurser i selvforsvar for både drenge og piger. Se også vores kursus for familier, hvor mor og datter er af sted sammen.

Praktisk info om vores selvforsvarskurser for børn og unge

Forældre deltager ikke på vores kurser for børn og unge med mindre andet står i holdbeskrivelsen.

Til kurserne vil der være fokus på at opnå individuelle mål, som trænerne finder med børnene. 

Hvordan tilmelder jeg mit barn?

Du kan se alle vores kurser i selvforsvar for børn og unge herunder. Her kan du også tilmelde dit barn. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk

hold For familier

Selvforsvar for familier

Til selvforsvar lærer I at forsvare jer selv, men I lærer også at forsvare andre. I vil lære de basale selvforsvarsteknikker, samtidig med, at I får pulsen op og sved på panden.