Skip to content
foto er teenagere der træner selvforsvar

Selvforsvar

Selvforsvar for børn og unge – lær at forsvare dig selv og andre

Vil du være mere tryg, hvis du bliver konfronteret med en truende situation? Selvforsvar er for alle, hvad enten du ønsker at komme i bedre form, få styrket din selvtillid eller få nye venner. Til selvforsvar lærer du at forsvare dig selv, men du lærer også at forsvare andre. Du vil lære de basale selvforsvarsteknikker: parader, stød, spark, slag, låse, faldteknikker og små tricks. Samtidig får du pulsen op og sved på panden.

Træningen vil foregå i et sjovt og trygt miljø, og det er hverken et krav, at du kan lave et flyvespark eller gå i spagat for at deltage. Det eneste, du skal medbringe, er dit smil, træningstøj og en masse gåpåmod. Der vil være fokus på at opnå individuelle mål, som trænerne finder med børnene.

Kursuserne i selvforsvar bliver udbudt på Frederiksberg.

Kun for børn og unge

Forældre deltager ikke på vores kurser for børn og unge, medmindre andet står i holdbeskrivelsen. Til kurserne vil der være fokus på at opnå individuelle mål, som trænerne finder med børnene. 

I kan tilmelde jer kursus i selvforsvar for piger på denne side, eller se vores kursus for familier, hvor mor og datter er af sted sammen her.

Tilmelding til vores kurser i selvforsvar for børn og unge

Brug kursusmenuen til at finde og tilmelde dig de hold, som interesserer dig. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på adm@fofkbh.dk eller tlf. 4596 0100.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

hold For familier

Selvforsvar for familier

Til selvforsvar lærer I at forsvare jer selv, men I lærer også at forsvare andre. I vil lære de basale selvforsvarsteknikker, samtidig med, at I får pulsen op og sved på panden.