Skip to content
Tegnekursus og tegnecamp for børn og unge hos FOF København

Kreativ billedskole – efterårsferien

Kreativ billedskole i efterårsferien

Har dit barn lyst til at bruge sin kreativitet til at skabe med hænder og sanser? Giv dit barn en sjov, anderledes og lærerig oplevelse sammen med andre kreative børn i efterårsferien.

Hensigten med billedskolen er at give børn en social oplevelse og at dyrke glæden ved at skabe. Her kan de holde fri, møde nye venner og blive stimuleret fagligt på én gang. Børnene vil blive udfordret kreativ og bl.a. få nye sjove redskaber i tegnekassen.

Fokus vil være på at udforske børnenes eget personlige udtryk samtidig med, at de lærer helt basale færdigheder indenfor medier som tegning, maleri og skulptur. Det er vigtigt for os, at alle har en succesoplevelse, og at der ikke er én rigtig måde at skabe på. Det er vores mål at bidrage til, at alle får en fantastisk ferieoplevelse.

Holdet er både for drenge og piger, og alle kan være med – det vigtigste er, at dit barn har lyst til at være kreativ. Der vil være fokus på hygge og fællesskab, og vi er sociale og arbejder både selvstændigt og sammen i grupper.

Medbring

Husk en god madpakke og tøj, der gerne må blive snavset.

Værd at vide

Vi spiser sammen, og du medbringer selv madpakke og drikkedunk. Materialer er inkl. i prisen. Ved tilmelding notér barnets navn og alder i bemærkningsfeltet.

Af hensyn til planlægning lukkes for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.