Skip to content
Graffiti-tegning med underviser Nilas Dumstrei

Graffiti-skitser og tegning

Graffiti-skitser og tegning

Er du vild med graffiti?

På dette kursus lærer du at udvikle på din egen stil, mens du får nogle saftige graffiti-tegninger i din sketchbook. Vi skal arbejde med forskellige teknikker og stilarter; herunder tags, pieces, characters, throw ups og murals – alt sammen på papir. Du får gang i dine ideer og får inspiration fra underviseren og de andre deltagere, og du bliver godt forberedt og klar til at male på byens legale mure og steder.

Underviseren vil guide dig i at tegne alle de klassiske stilarter fra wildstyle, bubbles, Blocks og Pichação til de mere horror og obskure tilgange, som ikke engang har et navn. Det kan hjælpe dig til at definere dine egne favoritbogstaver og udtryk.

Du bliver også introduceret for en række simple teknikker, som vil hjælpe dig med at komme i gang med at male dine egne pieces. Vi skal arbejde med tre dimensioner, farver, skygger, highlights, shady baggrund og alle de ting som får dit piece til at hoppe op fra papiret.

Det betyder ikke noget, om du er helt nybegynder og bare har appetit på at tegne, eller du er erfaren tegner, som mangler ny inspiration. Selvom du ikke er ekspert, skal du ikke bekymre dig, da vores underviser vil vejlede dig gennem hele processen. Alle er som sagt velkomne til at deltage i workshoppen – det vigtigste er, at du er vild med graffiti!

En del af kursusgebyret går til indkøb af bl.a. posca-tusher og reklametuscher. Det er toplækre tuscher, og rigtig mange graffitikunstneres favoritter, når det kommer til at tegne. De er gode til klare farver og stærke kontraster, og så holder de i lang tid. Efter kurset fordeler vi tuscherne ud til alle, så I kan fortsætte med at skitsere videre derhjemme. 

Medbring

Penalhus med blyanter, blyantspidser, hviskelæder, lineal og evt. en sketchbook-/notesblok.

Værd at vide

Til rådighed på kurset: tegnepapir, posca-tuscher, reklame/sketch-tuscher + diverse tegneredskaber. Ved tilmelding til børnehold, skal du tilmelde dig i barnets navn og med dit barns personnummer.

Kurser for børn og unge hos FOF København

KURSER FOR BØRN OG UNGE

Se alle aktuelle kurser