Skip to content
Tegning for børn og unge hos FOF København

Kunst og bynatur – børn og unge fra 10 år – sommerferie workshop

Kunst og bynatur – børn og unge fra 10 år – sommerhold

Over 4 dage i sommerferien skal vi fordybe os i billedkunstens verden.

Vi skal slippe fantasien løs og dykke ned i forskellige udtryk og metoder med naturen som inspiration. Vi er vant til at tænke på naturen som noget man tager ud i.

På dette forløb vil vi vende tanken på hovedet og se os som værende i naturen, også selvom vi befinder os midt i byen. Vi skærper blikket og vender fokus til den natur som omgiver os i byen, helt fra ukrudtet mellem kantstenene til skyerne på himlen, naturen i parker og på stranden. Vi observerer hvordan lys og skygge får omgivelserne til at skifte farve. Vi vil gennem fælles snakke, observationer, fotografi og tegneøvelser finde inspiration udendørs til kunstværker som vi derefter tager med indendørs og bearbejder.

På dette forløb arbejder vi med forskellige teknikker og medier indenfor billedkunsten. Kunst på papir og skitsen vil være grundlæggende elementer, som vi arbejder i dybden med. Kunst på papir kan være mange forskellige teknikker bl.a. tegning med blyant, farveblyant, kul, collage, papirklip mv.

Der vil være oplæg og inspiration fra underviseren med eksempler på kunstneres arbejde med natur og naturfænomener i tæt dialog og samarbejde med børnene. På holdet skaber du med dine hænder og din kreativitet, det er kun din fantasi som sætter grænser.

Holdet er for både drenge og piger og alle kan være med – det vigtigste er at du har lyst til at være kreativ. Vi afslutter forløbet med lille mini fernisering for forældre, her vil børnene vise deres fine værker frem.

Medbring

I vil modtage nærmere info op til kursusstart. Madpakke og drikkevarer til frokost som vi nyder udendørs hvis vejret tillader det.

Værd at vide

Materialer er inkl. i prisen. Husk tøj der kan tåle at blive beskidt. Ved tilmelding notér barnet navn og alder i bemærkningsfeltet.

Kurser for børn og unge hos FOF København

KURSER FOR BØRN OG UNGE

Se alle aktuelle kurser