Skip to content
Voksen barn gymnastik hos FOF København

Gymnastik, dans og bevægelse

Gymnastik, yoga, dans og selvforsvar for forældre og børn i København og hele hovedstaden

Motion, bevægelse, leg, akrobatik og gymnastik for børn sammen med voksne er fysisk som psykisk af stor betydning for børnenes udvikling. Gymnastik for børn og voksne er tilrettelagt med fokus på børnene, men de voksne deltager også aktivt. Her tumler, leger, danser, løber og hopper vi, så pulsen kommer op.

Vi har altid et bredt udvalg af hold til børn i forskellige aldersgrupper, hvor vi bevæger os til musik, og gennem lege med de primære sanser og brug af materialer styrker vi motorikken.

Til vores hold i yoga har vi bl.a. fokus på vejtrækningsøvelser og afspænding, som kan være til gavn efter en lang skoledag. 

Vi har også selvforsvar på programmet, hvor vi træner, hvordan du og dit barn lærer at forsvare jer selv og andre, hvis en truende situation skulle opstå. Træningen er for mor og datter, og den foregår selvfølgelig i et sjovt og trygt miljø.

Hvilket udstyr skal man bruge til undervisningen?

Til voksen/barn- og familiegymnastik skal dit barn skal have tøj på, man kan bevæge sig i. Det kan f.eks. være almindelig gamache/træningstøj. Det er også vigtigt at have nogle ordentlige gymnastiksko på – gerne med ruskinds- eller gummisål.

Hvad dækker prisen?

Kursusprisen dækker et barn og en voksen, hvis ikke andet er angivet. Det er ikke muligt at have flere børn med pr. voksen på voksen/barn-gymnastikhold. Hvis du ønsker at deltage med flere børn, skal du tilmelde dig holdet i familiegymnastik.

Vi tilbyder også ballet, dansekursergymnastik og yoga kun for børn.

Tilmelding til vores familiekurser i gymnastik, dans og bevægelse

Brug kursusmenuen til at finde og tilmelde dig de hold, som interesserer dig. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail hej@fofkbh.dk eller tlf. 4596 0100.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.


Måske du også er interesseret i...

FOF København har hvert år over 200 foredrag, debatter, talks og koncerter i hele hovedstadsområdet. Emnerne varierer fra højaktuelle politiske debatter, kunstneriske øjenåbnere og naturvidenskabelige landvindinger til personlige historier. Foredragsholderne er altid engagerede og dygtige formidlere.

Hvis du er nysgerrig på vores udbud af kurser, workshops og holdtræning, så er der også rig mulighed for at finde noget, der passer dig. Hver år har vi tusindvis af muligheder at vælge mellem, hvor du kan dygtiggøre dig inden for lige det felt, du er interesseret i. Opdyrk en gammel hobby, lær en ny, kom i form eller find noget at gå til sammen med dem, du holder af. Vi udbyder f.eks. hold i musik, madlavning, motion, it, kommunikation, sprog og kreative kurser. Vores udbud er for alle aldre og livssituationer, så du nemt finder det, der passer dig – uanset om du leder efter hold under din barsel, i dit seniorliv eller noget helt tredje.

Gør som 45.000 andre: Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få løbende besked om nye hold, konkurrencer og gratis artikler, opskrifter og undervisernes bedste tips og tricks.