Skip to content
Voksen barn gymnastik hos FOF København

Dans

Skønne danseaktiviteter for hele familien i København

Få familien op af sofaen, for nu skal vi danse sammen! Det er vigtigt for barnets fysiske og psykiske velbefindende, at I rører jer sammen. I skaber en positiv oplevelse af det at være fysisk aktive, og børnene styrkes i den naturlige glæde ved at overgive sig til gode rytmer og lade kroppen bestemme retningen. Det er sundt at slå hovedet fra og bare give den fuld gas med skønne bevægelser.

Vi danser til gode og kendte børnesange, og der bliver også tid til at lære en masse sjove dansetrin. Undervejs vil vi også lege – og det hele foregår selvfølgelig til god musik. I kan se frem til en masse gode minder – og dansetrin, sange og grin vil helt sikkert fortsætte hjemme efter timen.

Tilmelding til familiedans

Du kan se alle vores kurser i familiedans herunder. Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk. Kursusprisen dækker et barn og en voksen. Det er ikke muligt at have flere børn med pr. voksen.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér