Skip to content

Vi opdaterer vores systemer fra torsdag den 28/9 kl. 17 til og med mandag den 2/10 kl. 5. I dette tidsrum er det ikke muligt at foretage tilmeldinger. Kontoret er lukket for henvendelser fredag den 29/9.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked, når vi åbner igen
Voksen barn gymnastik hos FOF København

Eventyrdans

Eventyrdans- og lege for børn og (bedste)forældre

Gennem efteråret mødes vi til 8 eventyrlige eftermiddage med fortællinger, dans og lege. Her er der tid til fordybelse, samvær og nærvær på tværs af generationer. Eksempel på en mødegang:

  • Besøg Snehvide hos de syv små dværge, bring den døde krage til kongedatteren med Klods Hans og sving dig i fletningen på Rapunzel sammen med kongesønnen. Lyt til eventyrlige fortællinger, og dans med og leg efterfølgende.

Formålet med eventyrdans er at skabe sjove anderledes kulturelle aktiviteter for børn og (bedste)forældre hvor de oplever et nærværende fællesskab og samhørighed. Igennem eventyrdans bliver børnenes fantasi og kreativitet fordret i dans og karikatur.

Deres koncentrationsevne bliver skærpet ved at lytte til et fortalt eventyr. Deres motoriske og kinæstetiske sans styrkes igennem dans og bevægelse. De voksne finder glæde ved at bevæge sig og får en god oplevelse sammen med børnene.

En ”grinegaranteret” oplevelse!

Værd at vide

Prisen dækker en voksen og et barn. Tjek kalenderen for mødedatoer, vi følger skolernes ferier. Kom i tøj som I kan bevæge jer i og er behageligt at have på.

FAMILIEKURSER

Se alle aktuelle kurser