Skip to content
Voksen barn gymnastik hos FOF København

Gymnastik og motorik

Lav gymnastik og træning sammen med dit barn – sjov og leg både inde og ude

Gå til en familieaktivitet sammen og få både motion, bevægelse og masser af gode minder sammen. Vi får pulsen op og leger sammen for at styrke både den fysiske og psykiske udvikling hos børnene. Voksen/barn-gymnastik er en fritidsaktivitet, hvor den voksne og barnet rør sig sammen, og selvom forløbene er tilrettelagt med fokus på børnene, så deltager de voksne også aktivt. Vi tumler, leger, danser, løber og hopper, så salen fyldes med grin og god energi.

Vi har altid et bredt udvalg af hold til børn i forskellige aldersgrupper, og der er både indendørshold, og hold, der træner i naturen. Vi bevæger os til musik, og gennem lege med de primære sanser og brug af materialer styrker vi motorikken.

Tilmelding til familiegymnastik og motorik

Du kan se alle vores kurser i familiegymnastik og motorik herunder. Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf. 4596 0100 eller e-mail hej@fof-kn.dk. Kursusprisen dækker et barn og en voksen. Det er ikke muligt at have flere børn med pr. voksen.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér
  1. 1
  2. 2