Skip to content

Glæd dig til forårets kurser, foredrag og ture! Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og hele programmet er online 13. december.

Træning i naturen hos FOF København

Træning i naturen

Træning i naturen hos FOF København

Vil du gerne kombinere familietid, motion og frisk luft? Så er det her løsningen for dig og dit barn. Vi tilbyder to hold i alderen 3-6 år eller 7-10 år.

Træningen foregår altid udendørs og vil typisk indebære: Opvarmning, kondition, styrke, fællesaktiviteter og stræk med en legende tilgang, altid på børnenes præmisser, men så alle får sved på panden og får rørt hele kroppen. I får mulighed for at være nærværende, grine, lege og have det sjovt alt imens I får trænet og mærker den friske luft og nyder de grønne omgivelser.

Værd at vide

Vi træner ude i alt slags vejr, så kom i tøj efter vejret. Medbring vandflaske. Bedsteforældre med børn er meget velkomne. Prisen dækker en voksen og et barn. Tilmeld jer i den voksnes navn og notér barnets navn og alder i bemærkningsfeltet.

NB! Tjek kalenderen for undervisningsdatoer, da vi følger skolernes ferier.

Tilmelding til Træning i naturen

Du kan se alle vores kurser i Træning i naturen herunder. Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf. 4596 0100 eller e-mail: adm@fofkbh.dk. Kursusprisen dækker et barn og en voksen. Det er ikke muligt at have flere børn med pr. voksen.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér