Skip to content
foto er teenagere der træner selvforsvar

Selvforsvar

Tag et kursus i selvforsvar sammen med dit barn

Vil I være mere trygge, hvis I skulle blive konfronteret med en truende situation? Selvforsvar er for alle, hvad enten du ønsker at komme i bedre form, få styrket din selvtillid eller få nye venner.

Til selvforsvar lærer I at forsvare jer selv, men I lærer også at forsvare andre. I vil lære de basale selvforsvarsteknikker: parader, stød, spark, slag, låse, faldteknikker og små tricks. Samtidig får I pulsen op og sved på panden. Træningen vil foregå i et sjovt og trygt miljø, og det er hverken et krav, at du kan lave et flyvespark eller gå i spagat for at deltage. Det eneste, I skal medbringe, er smil, træningstøj og en masse gåpåmod.

Se også vores kurser i selvforsvar for piger uden forældre.

Tilmelding til selvforsvar

Du kan se alle vores kurser i selvforsvar herunder. Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf. 4596 0100 eller e-mail hej@fof-kn.dk. Kursusprisen dækker et barn og en voksen. Det er ikke muligt at have flere børn med pr. voksen.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.