Skip to content

Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i juni, før alle efterårets hold bliver lagt online 21. juni.

foto er teenagere der træner selvforsvar

Selvforsvar

Tag et kursus i selvforsvar sammen med dit barn

Vil I være mere trygge, hvis I skulle blive konfronteret med en truende situation? Selvforsvar er for alle, hvad enten du ønsker at komme i bedre form, få styrket din selvtillid eller få nye venner.

Til selvforsvar lærer I at forsvare jer selv, men I lærer også at forsvare andre. I vil lære de basale selvforsvarsteknikker: parader, stød, spark, slag, låse, faldteknikker og små tricks. Samtidig får I pulsen op og sved på panden. Træningen vil foregå i et sjovt og trygt miljø, og det er hverken et krav, at du kan lave et flyvespark eller gå i spagat for at deltage. Det eneste, I skal medbringe, er smil, træningstøj og en masse gåpåmod.

Se også vores kurser i selvforsvar for drenge og piger uden forældre

Tilmelding til Selvforsvar

Du kan se alle vores kurser i selvforsvar herunder. Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf. 4596 0100 eller e-mail: adm@fofkbh.dk. Kursusprisen dækker et barn og en voksen. Det er ikke muligt at have flere børn med pr. voksen.

Filtrér