Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.
Glaskunst hos FOF København

Glaskursus - voksne og børn fra 9 år

Glaskursus for voksne og børn fra 9 år

Få en sjov og lærerig oplevelse sammen med andre familier. Er I også fascineret af farvestrålende glas, og har I lyst til at bruge jeres kreativitet til at skabe f.eks. skåle, fade, lamper, billeder, figurer eller smykker i glas?

På et glaskurset hos FOF København får I rig mulighed for at designe jeres egne farvestrålende genstande. Med indfarvede planglas (bulls eye) lærer I de grundlæggende teknikker bag skæring, smeltning (fusing) og formning (slumping) af glas i keramisk ovn. I skaber med jeres hænder og kreativitet, det er kun fantasien der sætter grænserne.

Holdet er for alle – det vigtigste er, at I har lyst til at være kreative. Vores glaskursus finder sted i det hyggelige glasværksted i Rosenborggade.

Værd at vide

Workshoppen strækker sig over 2 dage, lørdag fra kl. 10:00 til 14:25 og mandag fra kl. 16:00 til 17:40 hvor vi sliber og finpudser og I får jeres værker med hjem. Værktøj og forklæder er til rådighed, materialer og brænding er inkluderet i prisen. Der kan dog komme ekstra udgifter, hvis I er meget produktive, dette afregnes direkte med underviseren. Ved tilmelding notér barnets navn og alder i kommentarfeltet. Prisen dækker en voksen og et barn og inkl. materialer.

Medbring

Husk madpakke til frokosten lørdag og drikkevarer.

Kurser for familier hos FOF København

FAMILIEKURSER

Se alle aktuelle kurser