Skip to content
Keramik hos FOF København

Keramik for familier

Keramik for familier

Fantasi og kreativitet er noget, vi alle har i os – nogle gange er det blot blevet gemt væk og måske helt glemt i hverdagens mange gøremål.

Har I lyst til at slippe kreativiteten løs? Så tag forældre eller bedsteforældre med i hånden og kom på et hyggeligt kursus i keramikværkstedet.

I får en sjov og lærerig oplevelse sammen med andre familier, hvor vi former og trykker i leret, og der er mulighed for at lave både figurer og små brugsgenstande. Vi skal bl.a. lære pølseteknik, pladeteknik og kvætsning – alt efter hvilket projekt, I kaster jer over.

Vi former, leret brændes, og vi glaserer kreationerne. De færdige værker kan efter glasurbrændingen afhentes efter aftale. På kurset deler vi glæden ved at skabe og være kreative, og så har vi det sjovt!

Alle kan være med – uanset niveau. Vi skal både hygge og fordybe os undervejs og det vigtigste er, at I har lyst til at være kreative.

Medbring

I skal selv medbringe et forklæde. Husk også en madpakke og drikkevarer til frokosten.

Værd at vide

Prisen dækker en voksen og et barn. Tilmeld jer i den voksnes navn og notér barnets navn og alder i bemærkningsfeltet. Prisen er inkl. materialer.

Kurser for familier hos FOF København

FAMILIEKURSER

Se alle aktuelle kurser