Tag mor, far eller bedsteforældre med i køkkenet, og få en hyggelig og lærerig oplevelse sammen i efterårsferien.
På kurset skal vi lave lækre flødeboller med smag både i skummet og i bunden – men ikke nødvendigvis den samme. Først laver vi bundene med forskellige smage og arter. Dernæst producerer vi fyldet, som både kan være med og uden smag.
Tidligere danmarksmester i chokolade Nicolaj Wium viser, hvordan man overtrækker fyldet, så det bliver til en lækker og velsmagende flødebolle.
Det bliver hyggeligt og sjovt, og de flødeboller, I laver på kurset, får I naturligvis med hjem.
Efter kurset vil I kunne fortsætte derhjemme og imponere resten af familien med dejlige hjemmelavede flødeboller.
Drikkevarer, viskestykker, karklud og en opbevaringsbøtter/dåse til flødebollerne. Og evt. en lille snack/madpakke – der serveres ikke mad under kurset.
Råvarer er inkluderet i prisen, og prisen dækker en voksen og et barn. Ved tilmelding notér barnet navn og alder i bemærkningsfeltet. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.