Skip to content

Har du gået på et hold i foråret, som fortsætter i efteråret? Vi udsender forhåndsreservationer i perioden 29. maj-18. juni. Fra 25. juni kan du se alle efterårets hold online.

Efterfødselstræning hos FOF København

Babykommunikation

Styrk tilknytningen imellem din baby og dig

Tag din baby (0-12 mdr.) med, og få indsigt i, hvad han/hun tænker, mens tilknytningen imellem jer styrkes.

Holdet er bygget op omkring dialog og spejling af din baby. Formålet er, at baby bliver forstået og taget med på rejsen, mens din baby nyder dit nærvær og selskab. Kontakten mellem jer styrkes, og din babys selvværd vil have fået et kæmpe boost efter oplevelsen.

På holdet gennemgår vi bl.a. øvelser, som stimulerer barnets proprioceptive sans (kropsbevidsthed), øvelser der hjælper selvfølelsen på vej, og øvelser der styrker hjernehalvdelene i at kommunikere. Konkret lærer du f.eks. identificerbare sange, du kan synge med dit barn. Du lærer, hvilke aktiviteter du kan lave med dit barn, som stimulerer sproget og sanseapparatet, og du finder ud af, hvad det betyder at "møde barnet i følelsen". Berøring og tilknytningsøvelser kombineres med fokus på sproglig stimuli.

Værd at vide

Prisen dækker en voksen og et barn. Notér venligst barnets alder ved tilmelding, så undervisningen kan tilpasses deltagerne.