Skip to content
Efterfødselstræning hos FOF København

Babyrytmik + stram op for mor

Babyrytmik + stram op for mor

Dette er et kombineret hold, hvor vi i den første halvdel af timen laver rytmik og har fokus på babys udvikling – herefter er der træning for mor. 

Der vil være fokus på babyernes sanser, som styrker deres motorik. Vi skal tumle og lege, synge og danse med vores baby, og du får både fin- og grov-motoriske redskaber, der hjælper den fysiske og sproglige udvikling. Derudover vil du få masser af hjælp og tips til løft og leg.

Herefter er det tid til at træne vores egen krop. Vi skal dyrke motion og få sved på panden, når muskler og led grundigt gennemarbejdes. Vi strammer også bækkenbunden. Vi afslutter timen med udstræk af hele kroppen, og du får et skønt forløb, hvor du kommer styrket ud efter hver time – og med smil på læben.

Der er plads til både sovende og vågne babyer, og børnene inddrages så vidt muligt. Undervisningen er desuden tilrettelagt sådan, at der er mulighed for at give din baby mad og pusle undervejs eller trække sig, hvis din baby har brug for hvile.

Har du store smerter eller komplikationer er dette hold ikke godt for dig, men derudover er alle meget velkomne. Det hele foregår i et stille tempo, hvor baby kan være med eller ligge og sove imens. 

Medbring

Drikkedunk med vand og evt. underlag/yogamåtte. Medbring gerne en dyne/underlag eller voksipose, hvor din baby kan ligge eller sove, mens du træner.

Værd at vide

Kom gerne i tøj, som er behageligt at bevæge sig i. Prisen dækker en voksen og et barn.

Babyleg på et barselshold ved FOF København

GRAVID OG BARSEL

Se alle aktuelle kurser