Skip to content

Har du gået på et hold i foråret, som fortsætter i efteråret? Vi udsender forhåndsreservationer i perioden 29. maj-18. juni. Fra 25. juni kan du se alle efterårets hold online.

IT-kurser hos FOF København

After Effects

After Effects

På dette kursus lærer du blandt andet at skabe dine egne visuelle effekter, animerede baggrunde, simple animationer og 3D-tekst.

Vi gennemgår alle de grundlæggende værktøjer og funktioner i After Effects, og du lærer programmets brugerflade at kende. Vi ser også på, hvordan man kan lave special effects på videomateriale og meget mere.

Efter endt kursus vil du blandt andet være godt klædt på til at animere logoer og figurer, at sætte tekst i bevægelse, lave lækre overgange og skabe kinematiske filmtitler.

After Effects er et enormt fleksibelt program, som blandt andet tillader dig at importere dine Photoshop- og Illustrator-filer og derved tilgå alle de oprindelige lag i After Effects. Adobes After Effects er prikken over i’et for alle der arbejder kreativt med video (f.eks. til YouTube), digitale medier, kommunikation og marketing. 

Kreative kurser – keramik og meget mere

KREATIVE KURSER

Se alle aktuelle kurser