Skip to content
Foto hos FOF København

Portrætfotografering i dagslys

Portrætfotografering i dagslys

Kom og lær, hvordan du tager gode, personlige portrætter i dagslys. Og hvordan du nemt kan finde og skabe et godt lys til dit portræt, både inde og ude.

Kurset er en kombination af oplæg om portrætfotografering og sparring mellem kursisterne.

Vi skal snakke om billeder og give hinanden feedback på de billeder, vi tager. En stor del af kurset foregår udenfor i Indre København, hvor du vil blive stillet opgaver, som du arbejder med på stedet, såsom at gå en tur og tage portrætbilleder af folk på gaden eller af de andre kursister. Vi skal også arbejde med teknikker, som du kan bruge til at få dine modeller til at slappe af, når de står foran kameraet.

Du har allerede et digitalt kamera og nogenlunde styr på, hvordan du bruger de manuelle funktioner såsom ISO, blænde og lukketid, når du fotograferer. Vi kommer ikke til at gå i detaljer med kameraets funktioner, men har fokus på selve fotograferingen og hvordan du bedst guider de personer, du skal fotografere. 

Det er herudover en fordel, hvis du har et billedbehandlingsprogram installeret på din computer, som f.eks. Lightroom eller Camera Raw, så du kan give dine billeder en let redigering. Ligeledes skal du kunne overføre dine billeder til computeren, da vi udvælger de billeder, vi har taget på selve dagen, og gennemgår sammen.

KREATIVE KURSER

Se alle aktuelle kurser