Skip to content

Glæd dig til forårets kurser, foredrag og ture! Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og hele programmet er online den 12. december.

Kursus i Affinity Photo

Affinity Photo – introduktion

Affinity Photo – introduktion

Affinity Photo er et nyere og seriøst alternativ til Adobe Photoshop – bare billigere! Så har du brug for at redigere dine fotos, lave mindre illustrationer og fotomanipulationer, men ikke ønsker at betale i dyre domme for abonnement-software, så er Affinity Photo-programmet et oplagt svar.

Introduktionskurset retter sig mod begyndere eller personer, der har kendskab til Adobe Photoshop, som ønsker at skifte program, men skal have et skub for at komme i gang.

På kurset gennemgår vi programmets brugerflade og de mest gængse værktøjer til almindelig redigering af fotos bl.a. optimering af lys, farver, kontrast, motiv m.m. Gennem øvelser kommer du igennem værktøjskassen, programmets struktur, lag og masker og meget mere.

Kursus i Affinity Photo

Værd at vide
Du skal medbringe egen computer med Affinity Photo installeret. Medbring også gerne en ekstern mus eller pen tablet.
Affinity Photo kan hentes på https://affinity.serif.com/en-gb/photo/. Det kan benyttes gratis i 30 dage. Ønsker man at bruge programmet efter den periode, køber man en licens til programmet, og så er det dit for evigt – intet abonnement eller udløbsdato.

IT OG WEB

Se alle aktuelle kurser