Skip to content
IT-kurser hos FOF København

Photoshop grundkursus - fjernundervisning

Fjernundervisningen kan gennemføres når som helst, og har ikke en fast længde eller bestemte tidspunkter, man skal være online. Der kan derfor ses bort fra dato og tid her på siden. Løbende tilmelding og løbende startdato efter aftale.

Du skal selv sørge for, at din computer er udstyret med de relevante programmer.

Billederne er overalt omkring os, og rigtig mange har været gennem den store udgave af Photoshop, der bruges af grafikere, fotografer, webdesignere og kunstnere. Her får du grundlæggende færdigheder, og lidt til, for at arbejde med og skabe netop de billeder du render rundt med inde i hovedet, eller for at give et eksisterende billede den sidste og afgørende finish. Nogle af redskaberne er: farvepaletten, lag, filtre, tekst og farvestyring samt klargøring til tryk eller Internet. Grundlæggende kendskab til mus og filhåndtering forudsættes.

Du kan arbejde med den version af Photoshop, du ønsker. Oplys venligst ved tilmelding.

Kursusmateriale og kursusbevis er inkl. i prisen.

Tilmelding er bindende, når kursusgebyret er betalt.

Hvad er fjernundervisning hos FOF?

Fjernundervisningen fungerer lidt lige som den gammeldags brevskole, du får bare noget hurtigere svar, og kan blive guidet med videosvar hvis det er nødvendigt.

Til hvert kursus er der materialer og øvelser, du sender til underviseren, og du kan altid sende en mail, hvis noget driller eller du går i stå. Kurserne er typisk delt op i 8 lektioner for at fungere som normale aftenhold, der foregår over 8 uger, så opfordringen er, at du finder en dag i ugen, der passer dig, og så laver én lektion om ugen. Men du kan også lave det hele på en weekend, eller springe en uge over, det er helt op til dig.

For overblik over det præcise indhold på de enkelte lektioner findes uddybende information på uv.fof.dk

Kursus i IT hos FOF København

IT OG WEB

Se alle aktuelle kurser