Skip to content
Sprog og kommunikation hos FOF København

Kommunikation og arbejdsliv

Styrk din kommunikation på arbejdspladsen og få nye kompetencer

Få konkrete redskaber til at kommunikere på din arbejdsplads og med din omverden med enkle og effektive kommunikationsteknikker. FOF København tilbyder en række kommunikationskurser, der kan udvikle dig personligt og professionelt – uanset om du er leder, medarbejder, selvstændig eller studerende.

På vores grundlæggende og videregående kurser i grafisk facilitering kan du lære at kommunikere visuelt og holde inspirerende møder. Her får du værktøjerne til at visualisere præsentationer, idéer og brainstorms i en gruppe ved hjælp af simple tegninger.

I både arbejdslivet og selskabslivet er det vigtigt at kunne smalltalke. Det er sådan du bryder isen og tager de første skridt mod en mere indholdsrig og mere forpligtende samtale. Lær det på vores kursus i smalltalk. 

Tilmelding til vores kurser i kommunikation og arbejdsliv

Brug kursusmenuen til at finde og tilmelde dig de hold, som interesserer dig. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på hej@fofkbh.dk eller tlf. 4596 0100.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér