Skip to content

Glæd dig til efterårets kurser, foredrag og ture! Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og hele programmet er online 22. juni (bemærk ny dato).

Sprog og kommunikation hos FOF København

Kommunikation og arbejdsliv

Styrk din kommunikation på arbejdspladsen og få nye kompetencer

Få konkrete redskaber til at kommunikere på din arbejdsplads og med omverdenen med enkle og effektive kommunikationsteknikker. FOF København tilbyder en række kommunikationskurser, der kan udvikle dig personligt og professionelt – uanset om du er leder, medarbejder, selvstændig eller studerende.

På vores grundlæggende og videregående kurser i grafisk facilitering kan du lære at kommunikere visuelt og holde inspirerende møder. Her får du værktøjerne til at visualisere præsentationer, idéer og brainstorms i en gruppe ved hjælp af simple tegninger. 

Vi tilbyder også kurser i sketch noting til dig, som ønsker at skabe overblik i din hverdag og rydde op i tankerne ved hjælp af ikoner, tegninger og bullets.

I både arbejdslivet og selskabslivet er det vigtigt at kunne smalltalke. Det er sådan du bryder isen og tager de første skridt mod en mere indholdsrig og mere forpligtende samtale. Lær det på vores kursus i smalltalk.

Vil du ud over rampen med dit budskab, uanset om det er mundtligt eller skriftligt, så er det godt at have gjort sig klart, hvad det er for en historie, man gerne vil fortælle. Lær det på vores kursus i storytelling. 

Arbejder du professionelt med børn 0-6 år?

Tag på vores rytmikworkshop med RytmikGrete specielt tilrettelagt til pædagoger og andre, som arbejder professionelt med børn på 0-6 år. Formålet er at give dig ny inspiration til det pædagogiske arbejde med børnene, og der vil være masser af livsglæde, rytmer, sang, dans og leg.

Tilmelding til vores kurser i kommunikation og arbejdsliv

Brug kursusmenuen til at finde og tilmelde dig de hold, som interesserer dig. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på adm@fofkbh.dk eller tlf. 4596 0100.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér