Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.
Sådan bryder du isen – lær at smalltalke | Kursus hos FOF København

Sådan bryder du isen – lær at smalltalke

Sådan bryder du isen – lær at smalltalke

Kender du fornemmelsen af akavet tavshed, når du sidder bænket i fem timer til en rund fødselsdag? Hænger du alt for meget ud ved buffeten, fordi det føles mere trygt at spise end at skulle smalltalke med dine nye kolleger til firmafesten? Eller måske har du bare altid været misundelig på de mennesker, der får samtaler til at se legende lette ud?

På dette kursus får du tips og tricks til smalltalk og samtale. Hvordan starter du en samtale med et fremmed menneske? Hvordan lytter og responderer du på det, der bliver sagt? Og hvordan fortæller du om dig selv, så det bliver interessant for andre og transformeres til en samtale?

Gennem sine 20 år som journalist har underviser, Karen Læsøe Fink, opbygget en videnbank af teknikker og metoder til samtale og interviewteknik, som på kurset bliver omsat til teoretisk grundviden, retoriske virkemidler, responsteknik og masser af gode øvelser. På den måde bliver vi sammen og hver for sig bedre til at håndtere smalltalk som et vigtigt socialt redskab såvel fagligt som privat.

Skrivekurser og kommunikationshold

KOMMUNIKATION OG SKRIVEKURSER

Se alle aktuelle kurser