Skip to content

Glæd dig til forårets kurser, foredrag og ture! Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og hele programmet er online den 12. december.

Skriv din egen lydbog i dette kursus.

Skriv en lydbog

Skriv en lydbog

Vil du skrive, så læseren holder vejret? Er du parat til at dræbe dine darlings? Her arbejder vi med de hemmelige ingredienser, så du kan skrive den lydbog du drømmer om.

Inden for de seneste år er antallet af lydbogslyttere eksploderet, og litteraturen er trængt længere ind i vores hverdag. Med et par høretelefoner i ørerne er fortællingerne med os, når vi cykler, løber, laver mad, falder i søvn eller vasker tøj. Det giver altså god mening for forfattere og forfatterspirer at gøre sig tanker om, hvordan deres tekst lyder – og hvordan den bliver den bedste lytteoplevelse. Det er netop, hvad vi skal lære på dette kursus.

Gennem en række skrive-, lytte- og stemmeøvelser arbejder vi med at gøre egne og andres tekster mere lyt- og speakbare. Der vil være (frivillig) oplæsning og fælles feedback, ligesom vi vil lytte til uddrag af velskrevet lyd fra f.eks. podcasts og radiodrama.

Værd at vide

Kurset er for alle uanset skriveerfaring. Medbring blot dine foretrukne skriveredskaber (blyant/kuglepen, papir, computer, iPad).

KOMMUNIKATION OG SKRIVEKURSER

Se alle aktuelle kurser