Skip to content

Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i juni, før alle efterårets hold bliver lagt online 21. juni.

Skrivekursus hos FOF København

Skriveskolen Hemingway – grundkursus

Et intensivt skrivekursus, der forløber over seks weekender, for dig der gerne vil have en grundig indføring i de grundlæggende værktøjer i skriveteknik af romaner og noveller.

I løbet af kurset kommer du til at arbejde med idé og idéudvikling, tid, sted og tempo. At bygge troværdige personer op. Beskrive og udvikle karakterer og afprøve forskellige fortællepositioner. Få overblik ved at se din histories struktur og plot, men også dykke ned i detaljer og sproglige krydderier. Du kommer til at skrive meget, både kortere og længere skriveøvelser, aflevere færdige tekster og lære at give og modtage konstruktiv respons.

Når kurset er slut har du et solidt udgangspunkt for at arbejde videre på egen hånd.

I løbet af kurset vil der endvidere blive talt om research, uddannelsesmuligheder, faglige netværk og forlagspolitik.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 20.08.2022 10:00-16:15 KBH K, Fiolstræde Helle Højland
2 Søndag 21.08.2022 10:00-16:15 KBH K, Fiolstræde Helle Højland
3 Lørdag 03.09.2022 10:00-16:15 KBH K, Fiolstræde Helle Højland
Se alle Se færre
Underviser

Helle Højland

Helle Højland har undervist voksne, unge og børn i at skrive fiktion i knap 30 år.

Hun debuterede som romanforfatter i 1987 og har siden fået udgivet både fiktion og faglitteratur, men har også arbejdet med film, dramatik og lydfortællinger. Helle har også igennem årene fungeret som personlig konsulent og responsgiver på en lang række manuskripter. Uddannet BA i Film og medievidenskab med Litteratur.