Skip to content
Broderi for begyndere med underviser Jette Braun hos FOF København

Broderi for begyndere og letøvede

Broderi for begyndere og letøvede

Stikkesting, kontursting, tungesting, fladsting, franske knuder, nedlagt syning… Der er virkelig mange fantastiske broderisting! Og selvom du ikke tidligere har broderet, kan du hurtigt lære grundteknikkerne. 

Du får på kurset afprøvet mange forskellige broderisting. For at holde styr på de forskellige sting, starter du med at brodere prøver, så du altid kan huske stingene. Undervejs lærer du også om de forskellige materialer, der kan bruges til broderi og om hvordan materialevalg betyder noget for det færdige resultat. 

Når du er klar, begynder du at planlægge dit eget broderiprojekt og får selvfølgelig hjælp til at starte og komme i gang med det.

Er du allerede i gang med et projekt? Måske er du gået i stå med det? Tag det med, så kigger vi sammen på det og ser, hvad der skal gøres for at du kan komme videre.

Så drømmer du om at lave dit eget broderi og har måske allerede en masse gode idéer til, hvad du kunne tænke dig at lave? På dette kursus kan du brodere det, du har lyst til. Og fokus er på, at det skal være sjovt at være kreativ.

Lær at brodere på dette kursus.
Billede fra underviserens hold.

Kreative kurser – keramik og meget mere

KREATIVE KURSER

Se alle aktuelle kurser