Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.

Tekstiltryk med broderi

Tekstiltryk med broderi

En kombination af tekstiltryk og broderi kan give flotte og utroligt spændende resultater. På dette kursus lærer du den første mødegang at arbejde med flere forskellige enkle tekstiltrykmetoder. Det stof, som du får arbejdet med, kan du bruge på den anden del af kurset, hvor vi begynder at brodere. 

På kurset vil du komme til at bruge affald som trykklodser. Det kan f.eks. være små stykker bølgepap, ruller fra sygarn, paprør i forskellige størrelser, blade fra haven, små pinde… Alt, der kan sætte et aftryk, kan bruges. Du kan godt allerede nu begynde at samle små ting, du vil prøve at trykke med. Det færdige stof kan efterfølgende monteres til en sofapude, en sjov dimsedutpung eller indrammes til et fint lille billede.

Værd at vide

Det gør ikke noget, hvis du aldrig har prøvet at brodere før. Du kommer til at arbejde individuelt med dine projekter, og du lærer broderiet at kende, mens du arbejder.

Underviser medbringer tekstilfarver og forskellige trykklodser, og en uges tid inden kursusstart får du desuden tilsendt materialeliste.

Kreative kurser – keramik og meget mere

KREATIVE KURSER

Se alle aktuelle kurser