Skip to content
IT-kurser hos FOF København

Film- og videoredigering med Camtasia – weekendkursus

Film- og videoredigering med Camtasia – weekendkursus

Deltag fysisk i klasseværelset eller på distance via Zoom.

Du kan næsten ikke finde noget på nettet i dag, uden der også er en video til det. YouTube er verdens største ’tv-kanal’, på godt og ondt.

På kurset her skal vi se på, hvordan du nemt og simpelt laver en video, redigerer den i Camtasia, og bruger den. Det kan være på YouTube, men også på andre sociale medier eller på din egen hjemmeside, til din præsentation i firmaet eller på en messe. Der er ingen grænser for, hvor du kan bruge en video!

Vi starter med at se på hvilket udstyr, der med fordel kan bruges, og optager lidt video vi kan bruge til at klippe i. Her kan vi nøjes med video fra mobil, det er udmærket kvalitet i dag, til simple videoer.

Det vigtigste er selve videoredigeringen. Her kan det gøres enkelt og simpelt, eller mere komplekst. Vi laver en lille film og bruger nogle af de muligheder, der er i Camtasia. Stille og roligt får vi bygget flere effekter på, så vi ender med noget der kunne præsenteres på tv.

Der er noget lovgivning, vi skal have styr på, især hvis vores eget materiale ikke er nok, og vi vil låne noget fra andre. Der findes mange gratis muligheder for effekter, introer og små videoklip eller billeder.

Til sidst skal videoen bruges, og her ser vi på de muligheder der er gennem YouTube og Facebook, med undertekster og optimering til at blive fundet. Vi skal også se på, hvordan vores video kan holdes privat og bruges på hjemmesiden, evt. bag ved en betalingsmur.

KREATIVE KURSER

Se alle aktuelle kurser