Skip to content

Glæd dig til forårets kurser, foredrag og ture! Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og hele programmet er online 13. december.

Lær fotomanipulation med FOF København – foto Thomas René Bergh Hansen

Fotomanipulation

Fotomanipulation

På dette kursus vil du lære Photoshop at kende på en helt særlig måde – nemlig ved at fotomanipulere fotos.

Der er mange måder at lære at mestre Photoshop på. En af de mest lærerige, mest givende og absolut mest sjove måder er at arbejde med fotomanipulation.

Efter kurset vil du kunne bruge Photoshop til at bearbejde fotomateriale – ikke blot i forbindelse med fotomanipulation, men selvfølgelig også i forbindelse med mere almindelig redigering af fotos bl.a. optimering af lys, farver, kontrast, motiv m.m.

Undervisningen vil veksle mellem teori og praktiske øvelser, og vi vil arbejde med billedmateriale til både web og til tryk.

Kurset er for begyndere, så det er ikke et krav, at du har kendskab til Photoshop. Vi starter blødt ud og arbejder os videre til mere og mere avancerede teknikker og motiver.

Du skal medbringe egen computer med Adobe Photoshop CC-installeret. Medbring også gerne en ekstern mus.

Du skal medbringe egen computer med Adobe Photoshop CC installeret. Medbring også gerne en ekstern mus. Photoshop kan hentes på www.adobe.com/dk/. Det er gratis i 7 dage, men derefter skal man betale for min. et år, hvis man vil fortsætte, og man kan vælge at betale enten månedlig abonnementspris eller at betale på årsbasis.

KREATIVE KURSER

Se alle aktuelle kurser