Skip to content

Glæd dig til forårets kurser, foredrag og ture! Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og hele programmet er online 13. december.

Instawalk om foråret i dyrehaven med Lisbeth Johansen

Instawalk i Dyrehaven – bøgen springer ud

Instawalk i Dyrehaven – bøgen springer ud

Med et fokus på forårets morgenlys, skovens dyr og lysegrønne bøgetræer, går denne instawalk en tidlig forårsmorgen i bededagsferien til den gamle Dyrehave i Klampenborg. Her skal vi opleve skoven, som springer ud.

Turen er en instawalk, hvor vi med smartphones skaber fælles indhold på Instagram gennem hashtags, men du er velkommen til også at tage dit ’rigtige’ kamera med. Undervejs på turen får du tips og tricks til gode billeder og lidt indblik i Dyrehavens historie.

Det fotografiske formål med turen er at give deltagerne en øget forståelse for, hvordan man ved at arbejde med et specifikt fokus kan skabe mere bevidste billeder, samt en øget forståelse for vinkling og udvælgelse af motiv.

Ligeledes vil der være information om lettere billedredigering på Instagram, strategi for upload samt gode råd om deling og rækkevidde ved hjælp af bl.a. hashtags og tekst.

Turen er planlagt sådan, at vi får noget af morgenlyset med, med de helt særlige lysforhold som dette tidspunkt giver. Så selvom vi kommer forbi centrale steder som Dyrehavsbakken, Peder Lieps hus og Ulvedalene, så er turens centrale fokus årstidens lys og skoven som springer ud.

Vi arbejder med hashtags som #instawalkdyrehaven, #bøgenspringerud og #instawalkforår

Vi mødes ved Klampenborg Port (den røde indgangsport til Dyrehaven ved Klampenborg Station).

KREATIVE KURSER

Se alle aktuelle kurser