Skip to content

Der er i øjeblikket forsinkelse på bekræftelsesmail efter køb på op til 12 timer. Har du kontaktet os via mail? Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt og senest inden 3 hverdage.

Efterårs instawalk i Dyrehaven med Lisbeth Johansen

Instawalk i Dyrehaven – skoven i forandring

Instawalk i Dyrehaven – skoven i forandring

Med et fokus på efterårets lys, skoven der falmer og hjorte i brunst, går denne instawalk til den gamle Dyrehave i Klampenborg. Her skal vi opleve skoven i det bløde efterårslys, mens den gløder i orange og gyldne farver.

Turen er en instawalk, hvor vi med smartphones skaber fælles indhold på Instagram gennem hashtags, men du er velkommen til også at tage dit ’rigtige’ kamera med. Undervejs på turen får du tips og tricks til gode billeder og lidt indblik i Dyrehavens historie.

Det fotografiske formål med turen er at give deltagerne en øget forståelse for, hvordan man ved at arbejde med et specifikt fokus kan skabe mere bevidste billeder, samt en øget forståelse for vinkling og udvælgelse af motiv. Ligeledes vil der være information om lettere billedredigering på Instagram, strategi for upload samt gode råd om deling og rækkevidde ved hjælp af bl.a. hashtags og tekst.

Turen er planlagt sådan, at vi får skumringstimen med, med de helt særlige lysforhold som dette tidspunkt giver. Så selvom vi kommer forbi centrale steder som Dyrehavsbakken, Peder Lieps hus og Ulvedalene, så er turens centrale fokus årstidens lys, skovens forandring og skumringen.

Vi arbejder med hashtags som #instawalkdyrehaven, #skoveniforandring og #instawalkefterår

Vi mødes ved Klampenborg Port (den røde indgangsport til Dyrehaven ved Klampenborg Station).

KREATIVE KURSER

Se alle aktuelle kurser