Skip to content

Glæd dig til forårets kurser, foredrag og ture! Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og hele programmet er online 13. december.

Instawalk på Sydhavnstippen med Lisbeth Johansen

Instawalk på Sydhavnstippen – unik natur i byen – sommer

Instawalk på Sydhavnstippen – unik natur i byen – sommer

Sydhavnstippen er et unikt naturområde i det gamle arbejderkvarter i Sydhavnen, groet frem på hvad der oprindeligt var et område til affaldsdeponering. På turen rettes fokus på stedets unikke natur og historie og på den anderledes motivverden der derfor er at finde.

Denne sommertur er en instawalk, hvor vi med smartphones skaber fælles indhold på Instagram gennem hashtags, men du er velkommen til også at tage dit ’rigtige’ kamera med. Undervejs på turen får du tips og tricks til gode billeder og lidt indblik i Tippens historie.

Det fotografiske formål med turen er at give deltagerne en øget forståelse for, hvordan man ved at arbejde med et specifikt fokus kan skabe mere bevidste billeder, samt en øget forståelse for vinkling og udvælgelse af motiv. Ligeledes vil der være information om lettere billedredigering på Instagram, strategi for upload samt gode råd om deling og rækkevidde ved hjælp af bl.a. hashtags og tekst.

Turen starter ved Karens Minde Kulturhus i Sydhaven, hvorfra vi bevæger os mod den nordlige del af Tippen. Hvis vi er heldige møder vi måske Tippens får som hyrdes af eksotiske alpakaer. Vi ser den særlige natur der er vokset frem på murbrokker og affald, stedets autonome bosættelser og lorterenden som er et vandløb der løber gennem Tippen.

På turen passerer vi også genbrugspladsen, tegnet af den kendte arkitekt Bjarke Ingels, og den gamle fiskerihavn som er truet af nye byggerier.

Vi slutter næsten hvor vi startede, ved indgangen til naturområdet på Tippen.

Vi arbejder med hashtags som #instawalksydhavnstippen #instawalkpåtippen og #uniknaturibyen.

KREATIVE KURSER

Se alle aktuelle kurser