Skip to content

COVID-19: Vi har opdateret vores corona-retningslinjer, gældende fra og med den 26. oktober. Du får direkte besked, hvis du er berørt af eventuelle ændringer i forbindelse med din undervisning.

Læs retningslinjerne her
Foto hos FOF København

Kameraet op af lommen - mobilfoto og video - weekendkursus

Lær kameraet på din smartphone/iPad bedre at kende.

På dette kursus får du styr på både teknik og indhold i forhold til at bruge kameraet på din telefon eller din iPad. Du får også et overblik over og erfaringer med andre apps, der giver mulighed for at forbedre og ikke mindst at lege med billeder og video på mobilen.

Kurset fokuserer på teknik, kamera-apps, indhold og simple øvelser. Det forventes, at du er fortrolig med at håndtere en nyere smartphone eller iPad på almindeligt brugerniveau. I løbet af kurset kommer vi blandt andet ind på følgende: bliv fortrolig med at bruge dit mobilkamera, udnyt alle features i mobilkameraet. Lær at bruge andre kamera-apps, som giver dig endnu bedre billeder og redigeringsmuligheder, lær at efterbehandle billederne direkte på telefonen, så de er klar til brug lær at anvende lys og andre teknikker til at lave mere end bare snapshots.

Alle telefoner er velkomne, men underviseren demonstrerer tingene på en Android smartphone.

Medbring

Smartphone og/eller iPad.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 28.11.2020 10:00-14:25 Telefonfabrikken Jørn Johansen
2 Søndag 29.11.2020 10:00-14:25 Telefonfabrikken Jørn Johansen
Underviser

Jørn Johansen

Uddannelse: Jeg er oprindeligt uddannet biolog.

Undervisningserfaring: Jeg har arbejdet med computere siden 1991 og har undervist i IT for FOF siden 2000.

Andet: Jeg elsker at formidle viden til andre, og jeg er især glad for at undervise fritidskursister, der altid er meget videnbegærlige, lyttende og deltagende i undervisningen.
Igennem årene hos FOF København er det blevet til kurser i Windows, e-mail, billedbehandling, foto og kamera og meget andet.