Skip to content
Kunstfotografi med Malene Nors Tardrup hos FOF København

Kunstfotografi – projektværksted

Kunstfotografi – projektværksted

Under dette kursusforløb fordyber du dig i et selvvalgt projekt. Det kan være en kunstnerisk undersøgelse af et emne, en arbejdsmetode eller måske går du på opdagelse i dit eget fotoarkiv – som sikkert rummer tusindvis af ubrugte fotografier, der kun venter på at blive til en fortælling.

Projektværkstedet arbejder mod et færdigt bogprojekt eller et værk bestående af en serie fotografier. Vi afslutter med en fernisering for venner og familie.

Et fotografisk projekt kan være baseret på både fakta og fiktion. Et projekt kan udbygges med gamle offentlige arkivbilleder, egne eller andres tekster og meget mere, som vi sammen finder en form og fortælling på.

Vi arbejder med fotografiet som en kunstnerisk udtryksform med stor fokus på dialogen og de kreative processer. Vi skal eksperimentere, reflektere og udvikle!

Der er løbende individuelle samtaler samt gennemgange med hele gruppen i forhold til vejledning og kritik. Det primære fokus er på indhold frem for teknik. Der arbejdes både hjemmefra og på værkstedet.

Kurset er for både øvede og begyndere.