Skip to content

Der er i øjeblikket forsinkelse på bekræftelsesmail efter køb på op til 12 timer. Har du kontaktet os via mail? Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt og senest inden 3 hverdage.

Foto hos FOF København

Kreativ foto – mørke

Kreativ foto – mørke

Her foretager vi en fotografisk undersøgelse af mørket…

Vi er i den mørkeste tid af året. Det giver os gode muligheder for at udforske, hvad vi kan bruge mørket til rent fotografisk. Der vil ligeledes være fokus på mørket som metafor, hvor vi vil søge inspiration i kunstfotografiet samt i kunstteoretiske begreber som fx Freuds teori om The Uncanny (det uhyggelige).

Ud over undervisningstiden skal du afsætte nogle timer til de opgaver, der skal løses. Hver enkelt deltager afslutter med en serie, som gennemgås sidste dag. Primær fokus er på personlig fotografering (ikke teknik), og du vil blive understøttet i at finde dit eget udtryk inden for temaet.

Vi starter fredag med præsentation, teori og inspiration. Lørdag eftermiddag laver vi en midtvejsgennemgang, og søndag er der morgensamling, individuelt arbejde med serier, individuel vejledning og feedback, samt afslutning med gennemgang af dit færdige projekt.

KREATIVE KURSER

Se alle aktuelle kurser