Skip to content

Der er i øjeblikket forsinkelse på bekræftelsesmail efter køb på op til 12 timer. Har du kontaktet os via mail? Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt og senest inden 3 hverdage.

Foto hos FOF København

Spejlløse kameraer for begyndere

Spejlløse kameraer for begyndere

Spejlløse kameraer kan godt virke skræmmende i starten, men med lidt hjælp lærer du hurtigt at bruge dit fantastiske kamera.

På dette kursus vil vi gennemgå brugen af netop dit kamera. Vi ser på kameraets ydre såvel som indre funktioner med fokus på, hvad disse funktioner betyder for dig som fotograf.

Lektionerne vil være en blanding af teori og øvelser, hvor du roligt men sikkert vil komme i mål med den generelle forståelse for dit kamera.

Uanset om du tænker på at skifte fra et DSLR, analog eller allerede har taget springet til det spejlløse, kan dette kursus hjælpe dig med at forstå de vigtige grundlæggende principper bag det spejlfri kamera og fotografiet generelt.

Vi vil selvfølgelig også kort komme ind på linsevalg og tilbehør for at give en bedre forståelse for hvorfor og hvorfor ikke.

KREATIVE KURSER

Se alle aktuelle kurser