Skip to content

Glæd dig til forårets kurser, foredrag og ture! Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og hele programmet er online den 12. december.

Kreativt kursis i collografi med akvarel

Collografi med akvarel

Collografi med akvarel

Oplev en ny og fortryllende verden af collografi med akvarel. Dette kursus vil give dig mulighed for at udforske en trykteknik med mange spændende muligheder. Forestil dig at forvandle gamle akvarelbilleder til betagende collager, hvor struktur og tekstur lægger nye lag til udtrykket. Lad os sammen udforske den magiske fusion mellem collografi og akvarel!

Riv, klip og sammensæt dine akvareller på en ny, kreativ og unik måde for at opnå det ønskede motiv. Med trykpressen vil du se dine collager komme til live med en rigdom af tekstur og mønstre, der minder om smukke tekstiler. Lad dig overraske over, hvordan disse trykte værker frembringer en ny dimension i dine akvareller.

Du behøver ikke andet end din fantasi og nogle få materialer. Medbring dine gamle akvarelbilleder, akvarelfarver, pensler og akvarelpapir 300 g. Lad os sammen skabe kunst, der overrasker og begejstrer.

Kurset er skræddersyet til dig, der ønsker at genbruge og transformere dine gamle akvarelbilleder på en helt ny og spændende måde.

KREATIVE KURSER

Se alle aktuelle kurser