Skip to content

Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked, før alle efterårets hold bliver lagt online 22. juni (bemærk ny dato).

Keramik hos FOF København

Keramik og modellering

Hop med på bølgen – lav smuk keramik på et keramikkursus i København

Har du lyst til at bruge din kreativitet til at skabe krukker, brugsgenstande og figurer i ler? På et keramikkursus på aftenskole har du rig mulighed for at designe dine egne genstande og lære de teknikker, der knytter sig til det keramiske håndværk. På keramikkurserne lærer du blandt andet at formgive, dreje, dekorere og glasere keramik- og modelleringskunst. 

Vores keramikkurser finder bl.a. sted i vores nye flotte keramikværksted i Carlsberg Byen på Vesterbro, men vi har også keramikundervisning i bl.a. Søborg, Hellerup, Holte, på Nørrebro og i Kbh K ved Nørreport station.

Hvem er underviserne på jeres keramikkurser?

Vores undervisere er uddannede keramikere fra Danmarks Designskole. Du kan læse mere om underviserne under de enkelte kurser.

Hvem kan deltage på kurserne i keramik?

Keramikkurserne er for både begyndere og øvede. Alle med interesse for og lyst til at lære at arbejde med keramik, er velkomne.

Kurser i modellering

Foruden kurserne i keramik, tilbyder vi også kurser i modellering, hvor man modellerer efter levende model. Læs mere nedenfor.

Tilmelding til keramikkurser og kurser i modellering

Læs mere om kurserne nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig. Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér