Skip to content
Keramik hos FOF København

Keramik og modellering

Hop med på bølgen – lav smuk keramik på et keramikkursus i København

Har du lyst til at bruge din kreativitet til at skabe krukker, brugsgenstande og figurer i ler? På et keramikkursus på aftenskole har du rig mulighed for at designe dine egne genstande og lære de teknikker, der knytter sig til det keramiske håndværk. På keramikkurserne lærer du blandt andet at formgive, dreje, dekorere og glasere keramik- og modelleringskunst. 

Vores keramikkurser finder bl.a. sted i vores nye flotte keramikværksted i Carlsberg Byen på Vesterbro, men vi har også keramikundervisning i bl.a. Holte, Søborg og Kongens Lyngby.

Hvem er underviserne på jeres keramikkurser?

Undervisere er uddannede keramikere eller kunstnere der har omfattende erfaring med keramisk arbejde og med at videreformidle deres viden.

Hvem kan deltage på kurserne i keramik?

Keramikkurserne er for både begyndere og øvede. Alle med interesse for og lyst til at lære at arbejde med keramik er velkomne.

Kurser i modellering

Foruden kurserne i keramik tilbyder vi også kurser i modellering, hvor man modellerer efter levende model. Læs mere nedenfor.

Tilmelding til keramikkurser og kurser i modellering

Læs mere om kurserne nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig. Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf. 4596 0100 eller e-mail hej@fof-kn.dk.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér
  1. 1
  2. 2
  3. 3


Måske du også er interesseret i...

FOF København og Nordsjælland har hvert år flere hundrede foredrag, debatter, talks og koncerter i hele hovedstadsområdet og Nordsjælland. Emnerne varierer fra højaktuelle politiske debatter, kunstneriske øjenåbnere og naturvidenskabelige landvindinger til personlige historier. Foredragsholderne er altid engagerede og dygtige formidlere.

Hvis du er nysgerrig på vores udbud af kurser, workshops og holdtræning, så er der også rig mulighed for at finde noget, der passer dig. Hver år har vi tusindvis af muligheder at vælge mellem, hvor du kan dygtiggøre dig inden for lige det felt, du er interesseret i. Opdyrk en gammel hobby, lær en ny, kom i form eller find noget at gå til sammen med dem, du holder af. Vi udbyder f.eks. hold i musik, madlavning, motion, it, kommunikation, sprog og kreative kurser. Vores udbud er for alle aldre og livssituationer, så du nemt finder det, der passer dig – uanset om du leder efter hold under din barsel, i dit seniorliv eller noget helt tredje.

Gør som mere end 50.000 andre: Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få løbende besked om nye hold, konkurrencer og gratis artikler, opskrifter og undervisernes bedste tips og tricks.