Skip to content
Kreative kurser hos FOF København

Kunstsmedning

Gå til kunstsmedning – lav flotte smykker og ting til hjemmet i dit eget design

Lav f.eks. dine egne unikke smykker, lysestageholdere og bæltespænder, og forskøn dit hjem med dit eget design. Tag et kursus på aftenskole, hvor du lærer de grundlæggende teknikker inden for kunstsmedning og smedefaget. På vores kunstsmedningskurser får du en kort teoretisk indføring i metallets egenskaber, og du vil lære at kende forskel på forskellige ståltyper, de mest almindelige legeringer og forskellen mellem hærdet og uhærdet stål. Gennem øvelser får du materialeforståelse, der senere giver dig mulighed for at gå i gang med egne projekter.  

Vi arbejder primært i sort jern, som vi smeder ved kul- og gasesse og former med hammer og armbolt. Vi arbejder ikke i metaller (kobber, messing, aluminium osv.). Vi arbejder med ergonomisk smedning, altså med hensyn til kroppen, der minimerer risikoen for skader og giver dig mulighed for at bruge mere styrke i arbejdet. 

Hvor foregår jeres kurser i kunstsmedning?

Du kan lære kunstsmedning på kurser i København.

Hvem kan deltage på kurserne?

Du behøves ikke at have stiftet bekendtskab med kunstsmedning før. Alle kan være med, men teknikken kræver, at du kan stå op og arbejde. 

Tilmelding til kurserne

Læs mere om vores kurser i kunstsmedning nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig. Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.