Skip to content

Har du gået på et hold i foråret, som fortsætter i efteråret? Vi udsender forhåndsreservationer i perioden 29. maj-18. juni. Fra 25. juni kan du se alle efterårets hold online.

Smykkedesign af underviser Berit Balzer Kern hos FOF København

Smykkedesign

Smykkedesign

Lær at designe dine egne smykker! Kurset vil give dig forståelsen af sammenhængen mellem design af smykker og den håndværksmæssige kunnen, der er nødvendig for at give dine design en materiel form. Vi arbejder med forskellige ”værktøjer”, der hjælper dig med at finde et personligt udtryk og bringe dine kreative evner i fokus.

Designprocessen handler ikke mindst om inspiration, og vi kommer til at arbejde med, hvorfra inspiration kan opstå, og hvordan du ved hjælp af forskellige metoder og medier, såsom en gåtur i byrummet, fotos, maling, tegning, collager m.m. kan omforme indtryk til designidéer.

Du vil arbejde ud fra en sketchbog, hvori du kan samle dine forskellige indtryk. Denne kan bruges som en idéudviklingsbog under hele forløbet.

Sideløbende vil du blive introduceret til forskellige basis guldsmedeteknikker, der kan bruges i udformningen af dit færdige design.

Undervejs vil der være mulighed for at lave modeller af foreløbige designidéer med henblik på at videreudvikle, rette til, afprøve og øve teknikker, så du kommer tættest muligt på det udtryk, du ønsker. Du lærer at kombinere håndværk med æstetiske overvejelser gennem en arbejdsproces fra start til slut. Resultatet vil være et smykke, måske flere, skabt med personlighed ud fra et gennemarbejdet design.

Medbring gerne allerede opståede ideer, en sketchbog, evt. materialer du allerede har og gerne vil prøve at arbejde med (perler, stof, plastik etc.) og godt humør.

Metaller kan købes på stedet.

Kreative kurser – keramik og meget mere

KREATIVE KURSER

Se alle aktuelle kurser