Skip to content

Har du gået på et hold i foråret, som fortsætter i efteråret? Vi udsender forhåndsreservationer i perioden 29. maj-18. juni. Fra 25. juni kan du se alle efterårets hold online.

Smykkekurser hos FOF København

Smykkekursus - sandstøbning

Smykkekursus - sandstøbning

Her arbejder vi med en gammel støbeteknik. Først konstrueres en ønsket model i hårdt voks, som der kan saves og files i. Denne proces ansporer øvelser i at tænke tredimensionelt; altså at arbejde med, hvordan formålet ser ud fra alle sider.

Efter færdiggørelse af denne positive form skabes en negativ form i sand. Modellen tages ud af det hårdt sammenpressede sand, og der laves en indgangskanal som der siden hældes smeltet sølv i. Produktet skal efterfølgende files, slibes og poleres.

Det færdige produkt vil efter færdiggørelse kunne bruges som en del af et smykke; halsbånd, armbånd, ring, drosche eller ørenringe.

Basis materialeudgifter på 200 kr. er inklusive i kursusprisen. Der vil komme yderligere udgifter ud over dette beløb, afhængig af hvor mange og hvilke smykker man laver. Disse udgifter afregnes direkte med underviser.
Kreative kurser – keramik og meget mere

KREATIVE KURSER

Se alle aktuelle kurser