Skip to content

Glæd dig til forårets kurser, foredrag og ture! Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og hele programmet er online den 12. december.

Prøv pojagi og bojagi hos FOF København med underviser Louise Linder

Pojagi / bojagi-inspireret patchwork

Pojagi / bojagi-inspireret patchwork

På dette kursus vil du lære at sy et pojagi / bojagi-inspireret patchwork til f.eks. et vindue eller som et værk til væggen. Du kan være næsten nybegynder, letøvet eller øvet i at sy på symaskine. Der vil både være fælles gennemgang og 1:1-vejledning. Du er velkommen til at kontakte underviseren, hvis du ønsker afklaring omkring niveauet, inden du tilmelder dig.

Pojagi er en koreansk syteknik som traditionelt syes i hånden og af stofrester. Teknikken kendetegnes ved at sømmene er skjult på både for- og bagside. På dette kursus vil vi sy en lignende teknik på symaskine, hvor vi udelukkende syer små firkantede stykker stof sammen. Det er okay, hvis resultatet ikke bliver perfekt. Det er det unikke ved håndarbejdet.

Følgende processer vil blive gennemgået, før I selv giver jer i kast med det: 

  • Pojagi / bojagi-inspirerede sømme syet på maskine
  • At lægge et patchwork-puslespil kontrolleret kontra intuitivt
  • Løbegang
  • Tips til at gøre syprocessen nemmere

Sykursus i pojagi / bojagi Lær at sy pojagi / bojagi Lær teknikken til pojagi / bojagi

Du bedes på forhånd måle hjemmefra, hvor stort et samlet værk du ønsker at sy. Udvælg også på forhånd, hvilke farver og tekstiler du gerne vil anvende. 

Alt afhængig af tempo og ønsket størrelse, kan det ikke garanteres, at du står med et færdigt resultat efter kurset. Kurset er derfor en introduktion til teknikken, der gør dig i stand til at fortsætte projektet hjemme.

Du afholder selv udgifter til div. materialer.  Påregn desuden ekstra udgifter (afregnes med underviser) til fælles materialer såsom spoler, hvis du ikke medbringer egen symaskine. Der er fælles symaskiner til rådighed, men tag meget gerne din egen med, så du kan blive fortrolig med den.

Prøv pojagi og bojagi hos FOF København med underviser Louise Linder

KREATIVE KURSER

Se alle aktuelle kurser