Skip to content

Har du gået på et hold i foråret, som fortsætter i efteråret? Vi udsender forhåndsreservationer i perioden 29. maj-14. juni. Fra 25. juni kan du se alle efterårets hold online.

Vi oplever i øjeblikket problemer med betaling på hjemmesiden. Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte os for tilmelding.

Send mail
Redesign – nyt liv i gamle klude

Sy og redesign

Sy og redesign

Sy enkelt og anvendeligt tøj. Du kan enten sy nyt eller sy om. Du kan skabe et helt personligt udtryk og supplere med tryk og broderi. Vi leger og eksperimenterer med tekstiler og skaber bæredygtig beklædning med lang levetid. Du får undervisning i alle relevante sy-teknikker og god hjælp til hele processen.

Kurset er både for begyndere og øvede. 

Du afholder selv udgifter til div. materialer. Medbring alt hvad du skal bruge af tråd og stof, en god skarp sy-saks, målebånd, knappenåle, evt. knapper og stofkridt. Påregn desuden ekstra udgifter (afregnes med underviser) til fælles materialer såsom spoler, symaskinenåle (også til specifikke formål), hvis du ikke medbringer egen symaskine. Der er symaskiner på stedet, men tag meget gerne din egen med, så du kan blive fortrolig med den.

Kreative kurser – keramik og meget mere

KREATIVE KURSER

Se alle aktuelle kurser