Skip to content
Kom på et kreativt kursus hos FOF København – start til »Upcycling«

Upcycling

Upcycling

Der er så mange vidunderlige tekstiler, som bare ligger i en skuffe eller i et støvet hjørne i en genbrugsbutik. Kom og lær, hvordan du giver dem nyt liv som smukke, vilde og originale beklædningsgenstande.

Du lærer, hvordan du anvender et snitmønster og bruger det som udgangspunkt for at skabe dit eget design. Du klipper og syr designet i genbrugstekstiler, du selv medbringer, eller som kan rekvireres på kurset mod betaling. Der undervises individuelt på flere niveauer.

Kurset er både for dig, der aldrig har syet og gerne vil bevæge dig ind i syningens kreative verden, og dig, der allerede er i gang ved symaskinen, men som gerne vil blive bedre og lære, hvordan du giver dit design et mere professionelt udtryk.

Sammen skal vi udvælge, sammensætte, designe, klippe og sy – og opleve begejstringen ved at skabe nyt af brugt. Der tages udgangspunkt i tre forskellige snitmønstre til bukser, skjorte og kjole.

Der er symaskiner på stedet, men har du din egen symaskine, som du gerne vil blive fortrolig med, er det også muligt at medbringe den.

KREATIVE KURSER

Se alle aktuelle kurser