Skip to content
Kom på et kreativt kursus hos FOF København – start til »Upcycling«

Upcycling

Upcycling

Der er så mange vidunderlige tekstiler, som bare ligger i en skuffe eller i et støvet hjørne i en genbrugsbutik. Kom og lær, hvordan du giver dem nyt liv som smukke, vilde og originale beklædningsgenstande. 

Du lærer, hvordan du anvender et snitmønster og bruger det til at lave din helt egen version af en skjorte, en kjole eller et par bukser. Du klipper og syr designet i genbrugstekstiler, du selv medbringer. Underviser vil også medbringe et mindre udvalg af genbrugstekstiler som kan rekvireres mod betaling.

Der undervises individuelt på flere niveauer. Kurset er både for dig, der kun har syet meget lidt og gerne vil bevæge dig ind i syningens kreative verden, og dig, der allerede er i gang ved symaskinen, men som gerne vil blive bedre og lære hvordan du giver dit design et mere professionelt udtryk.

Sammen skal vi udvælge, sammensætte, designe, klippe og sy – og opleve begejstringen ved at skabe nyt af brugt. Der tages udgangspunkt i tre forskellige snitmønstre til bukser, skjorte og kjole.

Symaskiner og alt andet nødvendigt udstyr stilles til rådighed. Det vil dog være en god ide at medbringe en skarp stofsaks.

Kreative kurser – keramik og meget mere

KREATIVE KURSER

Se alle aktuelle kurser