Skip to content
Kultur- og naturfag hos FOF København

Filosofi

For dig, der vil fordybe dig i livets store spørgsmål

Filosofien har altid været stedet med tid og plads til at tænke over de store spørgsmål i livet. Vores filosofikurser giver dig mulighed for at tænke med, nærlæse teksterne og diskutere, hvad vi kan bruge filosofien til i vores hverdag. Du kan også vælge at gå med på en filosofisk vandring, hvor vi diskuterer forskellige filosofiske tematikker omkring mennesket og mennesket i forhold til f.eks. naturen, samfundet, troen, teknologien, viden og sandhed. 

Tag f.eks. et grundkursus i Søren Kirkegaards tankeverden, hvor vi dykker ned i aktuelle emner som at gribe nu’et, at vælge, at forpligte sig på sine valg i stedet for at jagte spændende oplevelser, at leve autentisk og ægte, at stå ved »sig selv«, at lære at lytte til angsten og at turde hengive sig til livet. Du kan også få en introduktion til filosofiens verden, dykke ned i forbindelsen mellem filosofi og musik, blive klogere de største filosofiske værker fra østen eller dykke ned i stoikernes verden. Der er noget for enhver smag – hvad enten du er nybegynder eller garvet.

Tilmelding til filosofikurser

Du kan se en oversigt over alle vores filosofikurser nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig. Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf. 4596 0100 eller adm@fofkbh.dk

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér